Post Top Ad

Post Top Ad

Marmariste Yangin / Son Dakika Marmaris Te Orman Yangini - Yangını kontrol altına almak için muğla'daki ekipler.

Marmariste Yangin / Son Dakika Marmaris Te Orman Yangini - Yangını kontrol altına almak için muğla'daki ekipler.. 3 tekne yandi bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. İzmir ve aydın'ın turistik ilçelerinde, kurban bayramı tatilinin son gününde de yoğunluk gözlendi. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk. Muğla'nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen yerleşim yerleri ile otelleri tehdit eden yangın 8 saat sonra söndürülerek kontrol altına alındı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8. Marmaris'teki yangın için şaşırtan bomba iddia! Ormanlarımızın, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın, çalışanlarımızın, ormanlarda yaşayan canlıların hesabı sorulur. Dün dün 18:25 marmari̇s tati̇lci̇lerden sonra saki̇nleşti̇. Bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için.

Son Dakika Marmaris Te Tersanede Yangin Haberler Son Dakika Haberleri
Son Dakika Marmaris Te Tersanede Yangin Haberler Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Marmaris'teki yangın için şaşırtan bomba iddia! Muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. Muğla'nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen yerleşim yerleri ile otelleri tehdit eden yangın 8 saat sonra söndürülerek kontrol altına alındı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. İzmir ve aydın'ın turistik ilçelerinde, kurban bayramı tatilinin son gününde de yoğunluk gözlendi. Orman genel müdürlüğü bir personelin söndürme.

'piro karker' kod adlı cimşit demir isimli terörist yakalandı.

Şimdi de marmaris'ten yangın haberleri geliyor. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Marmari̇s yangin haberleri̇ son daki̇ka! Marmaris'teki yangın için şaşırtan bomba iddia! Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını kontrol altına almak için muğla'daki ekipler. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Dün dün 18:22 ege bölgesi'nin turistik ilçelerinde tatilin son günü sahillerde yoğunluk devam etti. Armutalan'da yerleşime yakın bir noktada orman yangını çıktı. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Marmaris'te tersanede yangın, 2 tekneye de sıçradı. Marmari̇s i̇çmelerde yangin bi̇r evi̇n çatisina siçradi videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris'te tersanede yangın, 2 tekneye de sıçradı. Siteler bölgesindeki orman yangını, çevredeki ev ve turizm işletmelerini de tehdit ediyor. Gündem bu kez de marmaris'te korkutan yangın! Bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için.

Zt 85ktajaa6xm
Zt 85ktajaa6xm from cdn1.ntv.com.tr
Geçmi̇ş olsun türki̇yem 😢#manavgat yanıyor#bodrum yanıyor#alanya yanıyor#kayseri yanıyor#izmir yanıyor#adana yanıyor#osmaniye yanıyor#marmaris yanıyor#mersin. Yangını kontrol altına almak için muğla'daki ekipler. 3 tekne yandi bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Dün dün 18:25 marmari̇s tati̇lci̇lerden sonra saki̇nleşti̇. Bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı.

Marmari̇s yangin haberleri̇ son daki̇ka!

Türkiye, antalya'yı konuşurken bir yangın da marmaris'te çıktı. 3 tekne yandi bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. Yangını kontrol altına almak için muğla'daki ekipler. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, helikopter destekli yoğun müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Marmari̇s'te yangin (ntv i̇hbar hatti) Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın. Gündem manavgat'taki yangında 3 kişi hayatını kaybetti! Muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Marmaris'teki yangın için şaşırtan bomba iddia! 'piro karker' kod adlı cimşit demir isimli terörist yakalandı. Marmaris'te tersanede yangın, 2 tekneye de sıçradı.

Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in marmaris einfach und sicher bei fti! Marmaris i̇çmeler'de halen devam eden orman yangınında bir kahraman personelimiz şehit oldu. Gündem manavgat'taki yangında 3 kişi hayatını kaybetti! Şimdi de marmaris'ten yangın haberleri geliyor.

8y1bptb Q6ik7m
8y1bptb Q6ik7m from www.starkibris.net
Muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, helikopter destekli yoğun müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Gündem 40 operasyonda 1595 terörist öldürüldü! Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8. Gündem bu kez de marmaris'te korkutan yangın! Gündem manavgat'taki yangından tüyler ürperten görüntüler! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale edildiğini duyurdu. 1 işçi şehit, 1 polis yaralı muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.

Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı.

Muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Bir orman yangını haberi de muğla'nın marmaris ilçesinden geldi. Turistler korku dolu bakışlarla izledi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale edildiğini duyurdu. 1 şehit, 1 yaralı (5) yangin, 100 hektarda etki̇li̇ oldumuğla orman bölge müdürlüğü yetkilileri, rüzgarın etkisinin devam ettiğini, yangınının büyük bölümünün kontrol altına alındığını ve bu bölgelerde soğutma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Açıklamalara göre bir personel şehit oldu. Marmaris'te tersanede yangın, 2 tekneye de sıçradı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Ormanlarımızın, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın, çalışanlarımızın, ormanlarda yaşayan canlıların hesabı sorulur.